Jobba

Jobba hos oss!

Strandkanten på Nordkoster behöver komplettera sin restaurangfamilj med kockar och serveringspersonal!

Utan tvekan ligger vår restaurang i en av Sveriges vackraste miljöer.
Vi söker dig som är redo kavla upp ärmarna och ge god service till våra fantastiska gäster. Kosteröarna är Sveriges västligaste bebodda plats. Vi får besökare från hela världen som vill ta del av Kosters vackra och unika miljö. På koster tar man sig fram till fots, med cykel eller moped.

Våra många klippor och stränder är populära besöksmål för badsugna sommargäster. Från fyrplatsen på Nordkoster ser man ut över Skagerack och kan följa fiskebåtarna som anländer till bryggan. I hamnen på Nordkoster ligger restaurang Strandkanten med utsikt över kostersundet och passerande båttrafik. Vi erbjuder god mat och dryck i en hemtrevlig havsnära miljö, ibland bjuder vi upp till dans med levande musik. Här lever vi Kosterliv!

Kosterbåten tar dig snabbt och enkelt till Strömstad i fastlandet, där kan du känna på stadens sommarpuls med stora festivaler, kultur och shopping. Restaurang Strandkanten ägs och drivs av familjen Wogenius som är åretruntboende på Koster. Vi har drivit Strandkanten i mer än 16 glada år.

Vi söker:

Kockar och serveringspersonal till sommarsäsongen

Vi hoppas att du vill dela vårt äventyr. Du är social och inte rädd för att höja tempot. Vi tycker det är bra om du har tidigare erfarenhet av restaurang, men tycker även att det hade varit roligt att visa dig branchen för första gången. Våra arbetsdagar kantas av samarbete, mycket skratt och nya bekantskaper.

Anställningen är från mitten av juni till mitten av augusti, utöver det kan viss helgaktivitet förekomma efter överenskommelse. Har du svårt att ordna boende kan vi hjälpa dig.
Lön enligt avtal.

En matintresserad kock - Året runt

Du är redo för en ny utmaning eller nyfiken på yrket. Vi tycker det är bra om du har tidigare erfarenhet av restaurang, men tycker även att det hade varit roligt att visa dig branchen för första gången. Du kommer komplettera vårt köksteam med din arbetsvilja och framåtanda. Du är social och inte rädd för att höja tempot i våra arbetsdagar som kantas av sammarbete, mycket skratt och nya bekantskaper.
Strandkanten erbjurer dig en unik helårsanställning där fokus ligger på tiden mellan slutet av mars till början av november. Resten av året laddar vi batterierna med full lön. Enstaka arbetsinsatser kan förekomma efter överenskommelse.

Kontakta oss för mer info eller skicka din ansökan till:
Maria Wogenius
info(a)strandkanten.se
070-3069944